250 g mascarpone krémsajt
1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl tej
kb. 10 dkg cukor
1 dl erős feketekávé (én a kifőtt kávézaccból is tettem bele egy keveset)
3 dl habtejszín
A krémhez a pudingot a szokásos módon megfőzöm a tejben, a cukorral úgy, hogy a kávét is belefőzöm, majd még langyosan kikeverem a mascarpone krémmel. A tejszínt felverem, és a kávékrémmel rétegezve poharakba töltöm. A tetejére tejszínhabot és egész kávészemet teszek.
http://webcukraszda.hu/kaves-poharkrem/
Először is melegítsd elő a sütőt 200 C-ra. A vajat habosítsd ki a gesztenyepürével .Ha felhabosodott, további habosítás mellett, vékony sugárban csurgasd hozzá az egész tojást,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk. Kinyújtjuk,megkenjük a krémmel,feltekerjük.Pár óra hűtés után szeleteljük.
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűVali konyhájából
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót alaposan kikeverjük 1 dl tejjel meg a vaníliás cukorral.A langyos vajat a cukorral ugyancsak kikeverjük,majd a túrót a cukros vajjal és a felvert tejszínnel óvatosan összed...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű