menu

Családireceptkönyv.hu

2017. évi lekvárok


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Szamóca
- 7,4 kg (előfőzött) szamóca
- 1,25 kg eritrit
- 3 cs. Haas eperlekvárhoz

Barack
- 2,7 kg barack
- 75 dkg xilit
- 2 cs. zseléfix (eperlekvárhoz)

- 6,5 kg barack
- 5 cs. zseléfix (2 cs. eper, 3 cs. síma Haas)
- 1,7 kg eritrit

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Lekvárok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
MANGÓ
MANGÓ

A mangót meghámozzuk, a magot eltávolítjuk, a gyümölcsöt apró kockára vágjuk, 800 g-ot kimérünk, és pürésítjük. A banánt meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és 400 g-ot kimérünk. El...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Őszibarack chutney
Őszibarack chutney

A barackokat mosd meg, majd kockázd fel. A hagymát, szintén tisztítsd és kockázd. Tedd egy lábasba, reszeld rá a citromhéjat, facsard rá a levét, add hozzá a nádcukrot, a csillag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Zsike
 mikrós lekváros gofri
mikrós lekváros gofri

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Karácsonyi narancslekvár (Rupáner)
Karácsonyi narancslekvár (Rupáner)

1. A narancsokat citruspréssel (sima facsaróval) kifacsarjuk. Ne használjunk gyümölcscentrifugát, csak ha nem bánjuk, ha kesernyés lesz a lekvárunk, mert a rostok, azaz a fehér rés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk