Szamóca
- 7,4 kg (előfőzött) szamóca
- 1,25 kg eritrit
- 3 cs. Haas eperlekvárhoz
Barack
- 2,7 kg barack
- 75 dkg xilit
- 2 cs. zseléfix (eperlekvárhoz)
- 6,5 kg barack
- 5 cs. zseléfix (2 cs. eper, 3 cs. síma Haas)
- 1,7 kg eritrit
A barackokat mosd meg, majd kockázd fel. A hagymát, szintén tisztítsd és kockázd. Tedd egy lábasba, reszeld rá a citromhéjat, facsard rá a levét, add hozzá a nádcukrot, a csillag...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. 1 kg gyümölcshöz 80 dkg cukrot számítunk. 2. A gyümölcsöt előkészítjük, mély tálban, a cukorral együtt, 1 óra hosszat erőteljesen keverjük. Villanyverővel 10 percig kell kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A gyümölcsöt alaposan megmossuk, magházát kivájjuk, de nem hámozzuk meg. Felkockázzuk és fazékba tesszük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a fahéjat és puhára f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű