9 tojás
7,5 dl tej
9 kanál liszt
a sárgájába 7 kanál porcukor, a fehérjébe 9 kanál cukor. A tejbe vanília. Kikeverve, a habhoz felfőzve. A tejfölt fel kell hígitani, a sárgáját felfőzni. Melegen összekavarni, és tölteni.
Rum!
1. Megmossuk az almákat, kiszúrjuk a magházát, 12 karikára vágjuk. 2. A töltelék hozzávalóit összekeverjük. 3. A tojást felverjük,hozzákeverjük a cukrot,az olajat és a joghur...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz-A tojásokat robottal verjük fel, keverjük hozzá a cukrot + vaníliás cukrot és verjük tovább. --A lisztet összekeverjük a sütőporral + őrölt fahéjjal ,csipet sóval és öntsük h...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű1. A margarint a porcukorral és a tojásokkal habosra kavarjuk. Egy másik tálban a lisztben elkeverjük a sütőport. 2. A két részt összedolgozzuk. Egy órát a hűtőben pihentetjük....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéből kemény habot verünk, közben a cukrot is belekavarjuk. Amikor a hab kemény hozzáadjuk a darált diót és vaníliaaromával ízesítjük. Kibélelünk sütőpapírral egy 22...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű