9 tojás
7,5 dl tej
9 kanál liszt
a sárgájába 7 kanál porcukor, a fehérjébe 9 kanál cukor. A tejbe vanília. Kikeverve, a habhoz felfőzve. A tejfölt fel kell hígitani, a sárgáját felfőzni. Melegen összekavarni, és tölteni.
Rum!
1. A hideg vajat szétmorzsoljuk a lisztben, közepébe mélyedést csinálunk és hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, a tojás sárgáját, a sót meg a sütőport. 2. Gyors mozdulato...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mogyorókrém elkészítése: A mogyorót lisztszerűvé őröljük. A csokit felmelegítjük, a tejet felforraljuk, a vajat megolvasztjuk. Az egészet a mogyoróhoz keverjük, aprítóban még...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztből, tojássárgájából, cukorból és a tejből sűrű krémet főzünk. 2. A ráma margarint kevés cukorral habosra keverjük, és hozzá adjuk a kihűlt főtt krémet. 3. Háromn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy lábasba öntsük bele a vizet, barna cukrot, sót és a vajat. Tegyük a tűzre. 2. Amikor felforr, keverjük hozzá a lisztet, és addig kavarjuk, amíg egy nagy gömböcöt nem kapu...
Elkészítési idő: 20 perc kb Nehézség: Nehéz