50 dkg liszt
25 dkg margarin
1 kanál zsír
2 db tojás sárgája
15 dkg cukor
1/2 doboz tejföl
1/2 csomag sütőpor
1/2 db citrom leve + héjja
2 csomag vaniliáscukor
Tetszés szerinti lekvár
Összekeverek mindent, kinyújtom, szaggatom és 180 fokon 6 percig sütöm.
A két csomag pudingport a 2 ek lisztet és a cukrot egy tálba készítem, és apránként elvéve a kimért 5 dl tejből, csomómentesre keverem. A maradék tejet egy edényben melegítem, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz őrölt fahéjjal, kevés sóval és cukorral, citromhéjjal és citromlével ízesített növényi tejet és vizet felforraljuk, majd állandó keverés mellett lassan hozzáadjuk a kukoricadará...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverni a tojásokat, a cukrokkal, bele az olajat, joghurtot, a reszelt citromhéjat, majd hozzá a sütőporos lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe önteni,tetejére kicsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mazsolát áztassuk be a fehérborba, majd amikor már jól megszívta magát, alaposan csepegtessük le. A sárgabarackot magozzuk ki és vegyük le a héját Egy 26 cm-es tortaformát bél...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Nehéz