* 50 dkg csíkokra vágott ecetes cékla,
* 2 kisebb savanyú alma,
* 1 dl tejszín (1 evőkanál reszelt torma).
A céklát és a hámozatlan almát vékony csíkokra vágjuk, az almát le is reszelhetjük nagy lyukú reszelőn. A tejszínt habbá verjük, s ha szeretjük, tormával ízesítjük. Ezekből a nyersanyagokból összekeverjük a salátát, és hidegen tálaljuk.
Az ananász külső rétegét eltávolítjuk, majd a gyümölcshúst felkockázzuk. Az uborkát is kisebb kockákra vágjuk. Összekeverjük az uborkát és az ananászt, meglocsoljuk limelével, me...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA fehér káposztát legyaluljuk, a répát lereszeljük, az almát héjastól gerezdekre vágjuk. Fűszerezzük, és jól összedolgozzuk. A legobb, ha tálalás előtt egy kicsit állni hagyjuk, ho...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű◾️A burgonyát héjában megfőzzük. ◾️A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet, az apróra vágott kaprot valamint a sót és a borsot összekeverjük. ◾️A kígyóuborkát és a lilaha...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű