Családireceptkönyv.hu

Céklasaláta


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



* 50 dkg csíkokra vágott ecetes cékla,
* 2 kisebb savanyú alma,
* 1 dl tejszín (1 evőkanál reszelt torma).

Elkészítés:


A céklát és a hámozatlan almát vékony csíkokra vágjuk, az almát le is reszelhetjük nagy lyukú reszelőn. A tejszínt habbá verjük, s ha szeretjük, tormával ízesítjük. Ezekből a nyersanyagokból összekeverjük a salátát, és hidegen tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
saláták
saláták

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Szabina
Ananászos uborkasaláta
Ananászos uborkasaláta

Az ananász külső rétegét eltávolítjuk, majd a gyümölcshúst felkockázzuk. Az uborkát is kisebb kockákra vágjuk. Összekeverjük az uborkát és az ananászt, meglocsoljuk limelével, me...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Káposztás almás saláta
Káposztás almás saláta

A fehér káposztát legyaluljuk, a répát lereszeljük, az almát héjastól gerezdekre vágjuk. Fűszerezzük, és jól összedolgozzuk. A legobb, ha tálalás előtt egy kicsit állni hagyjuk, ho...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Sültburgonyás majonézes saláta
Sültburgonyás majonézes saláta

◾️A burgonyát héjában megfőzzük. ◾️A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet, az apróra vágott kaprot valamint a sót és a borsot összekeverjük. ◾️A kígyóuborkát és a lilaha...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk