- 2 púpos bögre liszt
- 2 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 2 doboz natúr joghurt, vagy tejföl (140 g-os kiszerelésű) De az egy tejföl, egy joghurt, is működik
- 2-3 evőkanál cukor
A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni.
2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk.
3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje. Azért az első adag kisülése után ellenőrizzük a belsejét. Tépjük/vágjuk ketté.
A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre
1. Forrásban lévő, sós vízben főzd meg a tésztát al dente. 2. Míg a tészta fő, készítsd el a szószt. 3. Egy robotgépben keverd össze a cottage cheese-t at átmosott bazsalikomleve...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElőször a túrót, a búzadarát, a tojássárgáját, valamint egy csipet sót mérjük egy edénybe. Egy fakanállal jól keverjük össze, majd fóliával fedjük le, és hagyjuk állni két óra hoss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát zsírjára pirítom, kiveszem a lábasból és félre teszem. A visszamaradt zsíron megpirítom az apróra vágott hagymát, megszórom, fűszerpaprikával ráteszem a kicsi kockára v...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz olajat a kisebb darabokra tépkedett sonkaszeletekkel együtt egy teflon serpenyőben pirítjuk 1-2 percig, majd rádobjuk az apróra vágott fokhagymát. Együtt pirítjuk még 1-2 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű