30 dkg csontos sertés tarja
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 kicsi karalábé
10 dkg zöldborsó
1 vöröshagyma
Só
Bors
A húst megmossuk, kisebb darabokra vágjuk, beletesszük az Okosedénybe. A zöldségeket megtisztítjuk és kisebb darabokra vágjuk, majd az edénybe tesszük.
Felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk, majd sót és borsot adunk hozzá.
„Leves” programon megfőzzük.
1. A vöröshagymát egészen apróra vágunk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. A hagymára rádobjuk az apró kockára vágott húst, egy kicsit pirítjuk, majd a vízzel felöntjük.Félpuhára pá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk és felengedjük vízzel. A burgonyagombóc hozzávalóiból...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felforrósított olajban megpirítjuk a felkarikázott virslit, majd kiszedjük az edényből és félretesszük. A finom kockákra vágott szalonnát a bőrével együtt a még mindig forró edén...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított hagymát apróra kockázzuk, a meghámozott burgonyát feldaraboljuk. Fazékban felhevítünk 1 ek vajat, és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a burgonyát, és t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű