Családireceptkönyv.hu

Tarjaleves


Írta:

Elk. idő: 50 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg csontos sertés tarja
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 kicsi karalábé
10 dkg zöldborsó
1 vöröshagyma

Bors
 

Elkészítés:


A húst megmossuk, kisebb darabokra vágjuk, beletesszük az Okosedénybe. A zöldségeket megtisztítjuk és kisebb darabokra vágjuk, majd az edénybe tesszük. 
Felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk, majd sót és borsot adunk hozzá. 
„Leves” programon megfőzzük. 

Tarjaleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Szabina
Zöldborsókrémleves
Zöldborsókrémleves

A zöldborsót kibontjuk a hüvelyéből Ha mirelit zöldborsót használunk, ezt az időt megspórolhatjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk. A vajat felmelegítjük, és alacsony hő fölött üve...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar tarhonyaleves
tarhonyaleves

A hagymát apróra, a krumplit kisebb kockákra vágom, a répákat felkarikázom. A szalonnát és a kolbászt is apróra vágom. A szalonnát kicsit átsütöm, majd hozzáadom a zsiradékot, be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kéksajtos fokhagymakrémleves
Kéksajtos fokhagymakrémleves

A zúzott fokhagymát a kókuszzsíron megpirítjuk, rászórjuk a lisztet, és átforgatjuk. Folyamatos keverés mellett hozzáöntjük az alaplevet és a tejszínt. Ízesítjük, majd az apró dara...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsleves
Húsleves

Nagyon fontos, hogy mindent alaposan tisztíts meg, mielőtt belehelyezed a fazékba! A húsokat jól mosd meg, a zöldségeket pucold meg. Néhány zöldséget kicsit korábban kell kivenni a...

Elkészítési idő: 3-4óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk