A tojássárgás cukorhoz először a felvert fehérjét keverjük laza mozdulatokkal majd végül a sütőporos lisztet. Sütöporos tepsibe előmelegített 120-180fokon sütjük. Hagyjuk jól k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA piskótához a tojásokat kettéválasztottam, a sárgáját krémesre kevertem a cukorral. Hozzáadtam a lisztet és a fehérjékből vert kemény habot, óvatosan összeforgattam....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalalkálit feloldottam a tejben. A lisztet gyúródeszkára szitáltam, elmorzsoltam benne a margarint. Hozzáadtam a porcukrot, a tojást, a tejfölt és a szalalkális te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a tojással jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a puha margarint, a vaníliás cukrot és a 2 dl tejet fokozatosan, végül a sütőporos lisztet. A tölteléket elkészítjük. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fehér tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a vége felé beleszórjuk a cukrot is. A kókuszreszeléket a liszttel és a sütőporral összeforgatjuk, óvatosan a cukros hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalalkálit feloldottam a tejben. A lisztet elkevertem a kakaóporral, gyúródeszkára szitáltam. Hozzászitáltam a porcukrot is, majd beledaraboltam és elmorzsoltam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű