- 500 g zabpehely
- 200 g magok (kesudió..)
- 100 g méz
- 50 g aszaltgyümölcs
- 50 g kókuszzsír
- 2 ek. fahéj
- 1 csipet só
- pár csepp vaníliaaroma
Előszőr a száraz összetevőket összekeverjük. Majd hozzáadjuk a nedves összetevőket, jól összekeverjük hogy mindenhol érje. Szétterítjük egy tepsiben, majd sütőben légkeveréses funkcióval 170 °C-on 15-20 percig sütjük.
A baconcsíkokat egy serpenyőben kis lángon kiolvasztjuk, félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben közepes lángon vajat olvasztunk, rádobjuk a kenyérszeleteket pirulni. Ha az egyik...
Elkészítési idő: 25 percNevével némileg ellentmondóan az amerikaiak legnagyobb kedvence. Hasonló a mi bundás kenyerünkhöz, de édes. Még finomabbá teheted, ha szerencsendióval és fahéjjal ízesíted a tojásm...
Elkészítési idő: 10 percFőzzük fel a vizet, majd hagyjuk kihűlni. Egy mélyebb tálban keverjük össze a lisztet, a sót, a sütőport és a cukrot, majd lassanként öntsük hozzá a kihűlt vizet. Használjunk mixer...
Elkészítési idő:Tálba mérjük az összes hozzávalót és egy könnyű, de nem ragacsos tésztát dagasztunk belőle, de nyugodtan rábízhatjuk a dagasztógépre vagy a kenyérsütőgép dagasztó programjára is a...
Elkészítési idő: