30dkg liszt
30 dkg cukor
4 egész tojás
2 dl szódavíz
2 dl olaj
1 csomag sütőpor
1 citrom héja
1 evőkanál kakaó
A cukrot és a tojást habosra kikeverni, beleönteni a sütőporral elkevert lisztet, a szódavizet, az olajat a citrom héját,ezzel jól elkeverni és zsírozott lisztezett tepsibe öntjük. A tésztából visszafogunk egy keveset amibe a kakaót belekeverjük utána a tepsibe öntött tésztára csepegtetjük, majd villával széthúzogatjuk, ettől lesz márványos. Tehetünk bele fejtett meggyet, vagy ananász karikákat és úgy sütjük meg. Sütés után tetszés szerint szeleteljük.
A kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük. A kávéba egyenként b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet, porcukrot, darált diót, sót, citrom héját összekeverem egy tálban és kézzel beledolgozom a vajat. Elég lágy lesz a massza,de estétől reggelig hűtőben pihent...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskótarolád készítése: A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A cukros tojássárgába beleforgatjuk a tojáshabot óvatosa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet egy 3 dl-es bögrével mérjük ki. A hozzávalókat egy kézimixerrel simára keverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. Rászórjuk a gyümölcsöt . Előmelegített sütőben...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű