25 dkg trappista sajtot beleteszünk egy zacskóba, fővő vízbe tesszük és kb 5 percig főzzük. Folpack fólián kinyújtjuk téglalap alakúra és töltelékkel töltjük.
Töltelék: 2 doboz natúr vajkrém, kiskanál mustár, apróra vágott petrezselyemzöldje, 5 dkg sonka, 1 keményre főzött tojás.
Feltekerjük, hűtőbe tesszük.
A tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.
Elkészítési idő: 10 percA tojásokat egy kisebb lábosba tesszük és annyi vizet öntünk rá, ami ellepi. Erős lángon felforraljuk és a forrástól számítva 8 percig főzzük. Rögtön szedjük át jéghideg vízbe, ho...
Elkészítési idő: 1 óra◾️A tojásokat keményre főzzük (fontos, hogy nagyon sós vízben főzzük, mert így tudjuk szépen leszedni a héját). ◾️Miután kihűltek megpucoljuk, és hosszában kettévágjuk. ◾️A sár...
Elkészítési idő: 30 perc