25 dkg trappista sajtot beleteszünk egy zacskóba, fővő vízbe tesszük és kb 5 percig főzzük. Folpack fólián kinyújtjuk téglalap alakúra és töltelékkel töltjük.
Töltelék: 2 doboz natúr vajkrém, kiskanál mustár, apróra vágott petrezselyemzöldje, 5 dkg sonka, 1 keményre főzött tojás.
Feltekerjük, hűtőbe tesszük.
1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. 2. A tojásokat megfőzzük, majd kihűtjük és megpucoljuk. 3. Egy gáztepsibe sütőpapírt terítünk, majd kevés olajjal megkenjük (így sokkal k...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A túrót összekeverem a vajjal, tejföllel, pirospaprikával, sóval, őrölt köménnyel ízesítem, hozzáadom az apróra vágott (vagy reszelt) vöröshagymát, jó habosra keverem. 2. Ad...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKrémmel fölfelé...a tojásokat hosszában félbevégjuk,sárgájukat kivesszük,krémesre összetörjük.Keverünk hozzá 2,5 ek majonézt,1 kk mustárt,apróra vágott petrezselymet,sót,borsot.Sim...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes