Családireceptkönyv.hu

Tekert sajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg trappista sajtot beleteszünk egy zacskóba, fővő vízbe tesszük és kb 5 percig főzzük. Folpack fólián kinyújtjuk téglalap alakúra és töltelékkel töltjük.
Töltelék: 2 doboz natúr vajkrém, kiskanál mustár, apróra vágott petrezselyemzöldje, 5 dkg sonka, 1 keményre főzött tojás.
Feltekerjük, hűtőbe tesszük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Tonhalkrém
Tonhalkrém

A tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Kaszinótojás/klasszikus
Kaszinótojás/klasszikus

A tojásokat egy kisebb lábosba tesszük és annyi vizet öntünk rá, ami ellepi. Erős lángon felforraljuk és a forrástól számítva 8 percig főzzük. Rögtön szedjük át jéghideg vízbe, ho...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kitti
Kaszinótojás
Kaszinótojás

◾️A tojásokat keményre főzzük (fontos, hogy nagyon sós vízben főzzük, mert így tudjuk szépen leszedni a héját). ◾️Miután kihűltek megpucoljuk, és hosszában kettévágjuk. ◾️A sár...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk