25 dkg trappista sajtot beleteszünk egy zacskóba, fővő vízbe tesszük és kb 5 percig főzzük. Folpack fólián kinyújtjuk téglalap alakúra és töltelékkel töltjük.
Töltelék: 2 doboz natúr vajkrém, kiskanál mustár, apróra vágott petrezselyemzöldje, 5 dkg sonka, 1 keményre főzött tojás.
Feltekerjük, hűtőbe tesszük.
Megfőztem a tojásokat, félbe vágtam, lett 14 db fél tojásom Különtettem a sárgáját, és fém teaszűrőn átnyomkodtam, hogy krémesebb állagot kapjak. Hozzávalókkal összekevertem, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk és lereszeljük sajtreszelőn. Megsózzuk, megborsozzuk, és apróra vágott hagymát teszünk bele. Habosra keverjük a vajat, a tejfölt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűFigyelni kell az arányokra, pl.: ha 25 dkg a juhtúró, akkor a vajnak is 25 dkg-nak kell lennie. Lehet vajjal is csinálni, csak akkor nehéz kenni, így jobb ha margarint használsz,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű