- 5 tojás
- só
- bors
- szerecsendió
- piros arany ízlés szerint
- 0,5 kávéskanál mustár ízlés szerint
- 1 kanál tejföl
- 1 doboz májkrém (62 g-os)
- 1 kávéskanál majonéz
👉A tojásokat keményre főzzük (fontos, hogy nagyon sós vízben főzzük, mert így tudjuk szépen leszedni a héját).
👉Miután kihűltek megpucoljuk és hosszában kettévágjuk.
👉A sárgáját óvatosan kiszedjük és kikeverjük a mustárral, a majonézzel, a tejföllel, a májkrémmel és a piros arannyal. Ízlés szerint fűszerezzük.
👉A krémet habzsákba töltjük és minden tojásfehérjébe nyomunk egy kis rózsát 😊.
👉A tetejét díszíthetjük krémmel, ha esetleg maradt felesleg, vagy egy-egy piros arany pöttyel.
1. A sajtkrémet a vajjal habosra keverjük. 2. Hozzáadjuk a majonézt, a mustárt és a tormát. 3. Ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük. 4. A gépsonkaszeletek közepére...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. 2. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. 3. Egy tálban össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásokat hosszába félbe vágom , sárgáját kiveszem , krumplikat leszűröm , hozzáadok 5 dk vajat ,1 evőkanál tejfölt , csapott evőkanál mustárt ugyanannyi majonézt, sót , pici fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFrancia saláta: A franciasaláta zöldségkeveréket megsózzuk, borsozzuk kicsit, majd kevés margarinon puhára pároljuk, kihűtjük. Közben a tejfölt, majonézt, mustárt és a többi hozzáv...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Nehéz