Almás forralt bor


Írta:

Nehézség: Könnyű

Hozzávalók:


1 üveg gyümölcsös fehérbor
1 liter szűretlen almalé
5 dkg méz
1 narancs
1 fahéjrúd
2 szem csillagánizs
4-5 szem szegfűszeg

Elkészítés:


A bor és az almalé keverékéhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, a csillagánizst és egy fél narancs héját. Ezt követően belekanalazzuk a mézet, és forráspontig melegítjük, de fontos, hogy ne forrjon, és máris fogyaszthatjuk.

Almás forralt bor

Kinek a kedvence ez a recept?


Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Egészséges karcsúsító ital

hámozzuk meg, majd daraboljuk apróra vagy reszeljük meg az uborkát. Ezután daraboljuk fel a citromot és lime-ot is. A gyömbért reszeljük meg. Az összes hozzávalót tegyük egy üvegbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
rostos lé

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
Bólé vörösborral

Összekeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
People