bélszín (pacsni),
személyenként fél vöröshagyma,
zsír, só, bors, petrezselyem,
1-2 kanál bor, liszt,
1. Személyenként fél vöröshagymát apróra vágunk, zsírban megpároljuk és hozzátesszük a metéltre vágott húst.
2. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meghintjük kevés apróra vágott petrezselyemzöldjével, majd puhára pároljuk.
3. Időnként kevés meleg vizet töltsünk utána, nehogy leégjen.
4. Ha a hús megpuhult, 1-2 kanál bort adunk hozzá.
5. Tálalás előtt pici lisztet szórunk rá, és kevés vízzel felforraljuk.
6. Tört burgonyát vagy tarhonyát és savanyúságot adunk mellé.
♥ Legjobb, ha bélszín széléből, az úgynevezett pacsniból készítjük
A húst zsíron megpirítjuk, (lehet szalonnát is alátenni) Kiszedjük, megpirítjuk a zöldségeket, cukorral karamelizáljuk. Visszatesszük a húst, felöntjük . együtt főzzük. Ha már nag...
Elkészítési idő:1. Minden hozzávalót alaposan el kell keverni és egy éjszakára be kell rakni a hűtőbe, hogy összeérjenek. 2. Az összeállt húst helyezd bele a kütyübe, majd nyomd ki belőle. 3....
Elkészítési idő: A húst megmossuk, 1 centi széles csíkokra vágjuk. A hagymát nagyon vékony szeletekre vágjuk. A gombát átmossuk, leválasztjuk a tönköt a kalaptól, felcsíkozzuk. A körethe...
Elkészítési idő:A rostélyosokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, elősütjük. Lábasba rakjuk. A visszamaradt olajon a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk...
Elkészítési idő: