(36 x 27 cm-es tepsihez)
30 dkg liszt,
25 dkg margarin,
30 dkg porcukor,
8 egész tojás,
1 cs. sütőpor,
1 cs. vanilíás cukor
citromhéj,
1 cs. vanília ízű nem főzős pudingpor,
kakaópor,
4 dl tej,
kókuszreszelék
Elkészítjük a főzés nélküli pudingport 4 dl tejjel.
A margarint gépi habverővel simára keverjük a porcukorral, egyesével hozzáadjuk az egész tojásokat, majd a van. cukrot és a reszelt citromhéjat. A sütőport a liszttel elkeverjük. A tojásos masszához keverjük a sütőporos lisztet.
Ennek a masszának a negyedét külön vesszük és kakaóport szitálunk bele.
A sárgán maradt masszát a sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, rákanalazzuk a kakaós masszát és márványozzuk. Ennek a tetejére osszuk el a pudingot és azt is márványozzuk ( én villával csináltam )
180 fokon kb. 30-35 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivéve, még forrón szórjuk meg bőven kókuszreszelékkel.
A magozott meggyet, a joghurtot és a cukrot összeturmixoljuk úgy, hogy ne legyen teljesen pépes. A tejszínhabot felverjük és beleforgatjuk a meggyes-joghurtos keverékbe. Az egészet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrtam, folpackba csomagolva fél óráig a hűtőben pihent. A piteformát alaposan kikentem vajjal, a sütőt előmelegítettem 200 fokra....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét kemény habbá verjük, kanalanként eldolgozzuk benne a porcukrot, egyszerre hozzáadjuk a tojássárgás és végül könnyedén hozzákeverjük a lisztet, vigyázva, hogy a h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű