menu

Családireceptkönyv.hu

Húspác


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 tojás
1 ek mustár
1 ek. keményítő
1 kk só
1 kk. kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)

Elkészítés:


A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk.

Húspác

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek, Fűszerkeverékek, gyorspácok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ditta
Lisztkeverék - sütőporos sütikhez
Lisztkeverék - sütőporos sütikhez

CSINÁLJ BELŐLE FINOM SÜTIKÉT!!!! pl.muffinhoz

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Chili szárazpác
Chili szárazpác

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kiss Nelli
Kapanyél mindenízű vegetája
Kapanyél mindenízű vegetája

A hozzávalókat a sóval együtt aprító gépbe tesszük, s összeaprítjuk. A daráláskor kicsorgott olajos lé sótartalma miatt sokáig eláll, érdemes öntetként kipróbálni! Amikor kész, sü...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Házi piros arany
Házi piros arany

Az étolajon a hagymát, megpárolom, hozzá adom a fokhagymát, majd az összes hozzávalóval együtt puhára főzöm. Az elkészült krémet turmix gépel pépesítem, és forrón üvegekbe töltöm,...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk