Családireceptkönyv.hu

Húspác


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 tojás
1 ek mustár
1 ek. keményítő
1 kk só
1 kk. kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)

Elkészítés:


A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk.

Húspác

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek, Fűszerkeverékek, gyorspácok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Szárnyas fűszerkeverék
Szárnyas fűszerkeverék

A koriandert és fekete borsot kávédarálóval enyhén szemcsésre őröljük, majd a többi hozzávalóval összekeverjük és jól záródó üvegben, vagy fémdobozban sötét helyen tároljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Tandoori fűszerkeverék
Tandoori fűszerkeverék

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ditta
magyaros fűszerkeverék
magyaros fűszerkeverék

Az egészet apritógéppel összekeverem

Elkészítési idő: 10perc
Nehézség: Könnyű
share
Vegeta 1 - OK
Vegeta 1 - OK

A zöldségeket alapos tisztítás, mosás után húsdarálón ledaráljuk, a zöld leveleket is. Összekeverjük a sóval, és azonnal az üvegekbe rakjuk. Celofánnal lekötjük, az éléskamrába a h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk