2 tojás
1 ek mustár
1 ek. keményítő
1 kk só
1 kk. kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)
A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk.
6 fej fokhagymából van .. megpucoltam , majd egy kisebb aprítóba raktam azzal alaposan összevágtam, de előtte lemértem, 22 dkg lett, ehhez 4 dkg sót raktam majd egy negyed kávéskan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz egészet apritógéppel összekeverem
Elkészítési idő: 10perc Nehézség: Könnyű