Családireceptkönyv.hu

Húspác


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 tojás
1 ek mustár
1 ek. keményítő
1 kk só
1 kk. kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)

Elkészítés:


A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk.

Húspác

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek, Fűszerkeverékek, gyorspácok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Vegeta - OK
Vegeta - OK

1. Egyenlő mennyiségű sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, karalábét és vöröshagymát (ez lehet kevesebb is) jól megmosva, megtisztítva apróra vágunk, és nagyon kevés vízben v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Chili szárazpác
Chili szárazpác

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
MEDVEHAGYMÁS FŰSZERSÓ
MEDVEHAGYMÁS FŰSZERSÓ

Fogom a medvehagymaleveleket, megmosom és szárazra törölgetem. A száraz leveleket nagyobb darabokra tépkedve egy késes darálóba teszem. Rászórom a sót is (én éppen pagi sót haszná...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csípős paprikakrém
Csípős paprikakrém

A paprikákat mossuk meg, tegyük száraz konyharuhára, és hagyjuk őket megszáradni. Amint ez megvan, kezdjük el kicsumázni. Jó, ha külön-külön dolgozzuk fel a csípős zöldpaprikákat,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk