2 tojás
1 ek mustár
1 ek. keményítő
1 kk só
1 kk. kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)
A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk.
CSINÁLJ BELŐLE FINOM SÜTIKÉT!!!! pl.muffinhoz
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat a sóval együtt aprító gépbe tesszük, s összeaprítjuk. A daráláskor kicsorgott olajos lé sótartalma miatt sokáig eláll, érdemes öntetként kipróbálni! Amikor kész, sü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz étolajon a hagymát, megpárolom, hozzá adom a fokhagymát, majd az összes hozzávalóval együtt puhára főzöm. Az elkészült krémet turmix gépel pépesítem, és forrón üvegekbe töltöm,...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Nehéz