2 tojás
1 ek mustár
1 ek. keményítő
1 kk só
1 kk. kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)
A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk.
A koriandert és fekete borsot kávédarálóval enyhén szemcsésre őröljük, majd a többi hozzávalóval összekeverjük és jól záródó üvegben, vagy fémdobozban sötét helyen tároljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet apritógéppel összekeverem
Elkészítési idő: 10perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket alapos tisztítás, mosás után húsdarálón ledaráljuk, a zöld leveleket is. Összekeverjük a sóval, és azonnal az üvegekbe rakjuk. Celofánnal lekötjük, az éléskamrába a h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű