20 dkg vaj vagymargarin
1/2 csokor felaprított medvehagyma
1 e.k. só
A vajat kikeverjük a sóval, beletesszük a felaprított medvehagymát is. Nem kell megolvasztani, csak éppen kenhető legyen.
Mikor megkelt a tészta (medvehagymás Lala kifli), lisztezett felületre borítjuk, négy egyforma darabora vágjuk. Majd ezeket is felezzük. Egy tésztát vékony kör alakúra nyújtjuk, majd megkenjük a sós margarinnal.
Beborítjuk egy másik kinyújtott lappal és 16 cikkre vágjuk gyesével feltekerjük őket, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Hagyjuk ismét kelni, majd 200 fokra előmelegített sütőben 9 perc alatt készre sütjük.
aprítsd fel, daráld le, sózd be, szárítsd meg, őröld meg, tedd száraz üvegbe
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az egész borsot, római köményt, koriandermagot, szegfűszeget és a sót egy mozsárban porrá őrlök. 2. Hozzáadom a többi hozzávalót, és az egészet összedolgozom finom porrá....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPaprika ? krém nézetek milyen gyönyörű piros és ez egy évig elég lesz ..és sokkal Olcsóbban kijön mint a bolti és ez tuti jó mert az ember tudja mi van benne Recept 1 kiló kápia v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót összekeverünk és hagyjuk összeérni legalább egy órát
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű