1/2 sachet de levure chimique
2 cuil. à café d'arôme fleurs d'oranger
80 g de farine
100 g de sucre
2 œufs
80 g de beurre salé
Allumez le four th.5 (150°).
Faites fondre le beurre et le laissez-le refroidir.
Fouettez les oeufs et le sucre pour obtenir un mélange blanc et mousseux. Ajoutez peu à peu le beurre et la farine mélangés à la levure, puis l'arôme fleurs d'oranger. Répartissez la pâte dans les alvéoles d'un moule à madeleines bien beurré et mettez au four pendant 15 mn.
Dès la sortie du four, laissez refroidir les madeleines sur une grille.
♥A servir avec une citronnade bien fraîche
Hozzávalók 10 szelethez 200 g liszt 4-5 evőkanál őrölt mandula 2 evőkanál cukor 3/8 teáskanál só 7 evőkanálnyi hideg, sózatlan vaj, kockázva 3 evőkanál repceolaj 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelék hozzávalóit egy tálban botmixerrel krémesre keverjük. A tésztához a szobahőmérsékletű vajat vagy margarint összekeverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojáso...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük habosra a tojásokat az édesítőszerrel és egy csipet sóval. Hozzáadjuk a darált diót, a kókuszreszeléket, a szódabikarbónát, a citromlevet és a reszelt sárgarép...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: KönnyűMargarin+tojás+cukor+van.cukor+sütőpor citrom héja vagy a kakaó ezt össze keverem majd a liszt . a kiment tepsibe öntőm és a gyümölcsöt rászórom. És mehet a meleg sütőbe tű próbáig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű