2 bögre finomliszt
1 bögre tej
15 dkg vaj
1 tojás
1 doboz tonhalkonzerv
1 piros húsú kaliforniai paprika
fél csésze fekete olívabogyó
2 teáskanál sütőpor
késhegynyi szerecsendió
késhegynyi fehérbors
Csepegtesd le a tonhalat, majd keverd össze az apróra vágott paprikával és az egész vékonyra szeletelt olívabogyóval. A lisztet keverd össze a sütőporral és a fűszerekkel. A vajat keverd ki a tojással, majd öntsd hozzá a tejet. Apránként keverd össze a lisztes keverékkel. Végül keverd bele a tonhalas masszát. Adagold muffinsütőbe vagy papírkapszlikba a tésztát, majd előmelegített sütőben süsd 20 percig.
Elkészítés: A száraz anyagokat összekeverjük. A vizet, a burgonyát, az olajat és a cocomas-t krémesre turmixoljuk, majd összegyúrjuk a lisztkeverékkel. 5 percig pihentetjük a té...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet a margarinnal elmorzsolom, majd a többi hozzávalóval összegyúrom. 1 óra pihenés után vékonyra nyújtom, a tésztát megkenem tejföllel, felét megszórom apróra vágott sonkáva...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. A bacont apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük. Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk a kip...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz 5 dkg élesztőt felfuttatjuk 2 dl cukros, langyos tejben. Amíg az élesztő felfut a lisztet kimérjük egy nagyobb keverőtálba, hozzáadjuk a már felfutott élesztőt és az 1 dl olaja...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű