6 őszibarack
1 üveg fehérbor
Őszibarackszirup vagy őszibaracklé
Buborékos ásványvíz
Citrom
1 tálca málna
Az őszibarackokat felkockázzuk, egy tálban a málnával összeforgatjuk, rácsavarjuk egy citrom levét és ráöntjük a fehérbort. Jégbe hűtjük és tálaláskor felengedjük szódával vagy akár pezsgővel.
Tegyük a hozzávalókat egy befőttesüvegbe, keverjük össze és fedjük le. 2-3 napig minden nap keverjük meg, hogy a méz egyenletesen feloldódjon. Ezután 1-4 hét múlva leszűrjük, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit felolvasztjuk a sűrített tejben a mézeskalácsporral. Utána hozzáöntjük a whiskyt, a tejszínt és tölthetjük is az üvegbe. Mehet a hűtőbe pár órára.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTöltsd az üvegbe a pálinkát, facsard bele 3 citrom levét, öntsd hozzá a mézet, keverd el jó alaposan, majd a 4. citromot alaposan sikáld meg (ha ezt még eddig nem tetted volna a tö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű