1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl víz ( tej)
25 dkg margarin
25 dkg cukor
1 vaníliás cukor
15 dkg darált dió
1 jó kupica rum vagy aroma
A krémhez a vaníliás pudingport a vízben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral gépi habverővel kikeverjük, majd szép simára keverjük a pudinggal. Utána hozzáadjuk a darált diót – ezt már fakanállal keverjük hozzá. Belekeverjük a kupica rumot vagy aromát. / diót kicsit megpirítjuk /
Keverjük ki alaposan a kekszmorzsát a lágy vajjal. Egy kerek tortaformát béleljünk ki sütőpapírral, és nyomkodjuk bele a tortaalapot. Legalább 30 percre tegyük hűtőbe az edény...
Elkészítési idő: 60A répát és az almát megpucoljuk, lereszeljük. A cukrot a vajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és tovább keverjük, utána hozzáadjuk a reszelt répa és alma keverékét is...
Elkészítési idő: