1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl víz ( tej)
25 dkg margarin
25 dkg cukor
1 vaníliás cukor
15 dkg darált dió
1 jó kupica rum vagy aroma
A krémhez a vaníliás pudingport a vízben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral gépi habverővel kikeverjük, majd szép simára keverjük a pudinggal. Utána hozzáadjuk a darált diót – ezt már fakanállal keverjük hozzá. Belekeverjük a kupica rumot vagy aromát. / diót kicsit megpirítjuk /
Előkészítek egy kapcsos tortaformát. Külön- külön megfőzőm a grízeket és lerétegelem. A tetejét tetszés szerint gyümölccsel díszítem ,megfőzőm a zselatint és ráöntöm. Hidegen s...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: Megsütjük a kakaós piskótát, hagyjuk kihűlni. A töltelékhez a meggy levével és a cukorral megfőzzük a pudingot. Belekeverjük a rumaromát. A meggyből teszünk félre a...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojást, és tovább verjük kézi habverővel. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóval, majd a vajas-tojásos-...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű◾️A tojásokat az édesítővel kikeverjük. ◾️A répát lereszeljük (ha van otthon késes aprítód sokkal gyorsabb azzal "reszelni"). ◾️A tojáshoz hozzáadjuk a diót, a lisztet, a sütőp...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű