25 dkg gesztenyemassza,
15 dkg reszelt csokoládé,
10 dkg margarin,
3 tojás sárgája
2 evőkanál rum,
2 zacskó vaníliás cukor.
A gesztenyemasszát kikeverem a 10 dkg margarinnal, majd 3 tojássárgát gőz fölött a kevergetem a reszelt csokival és a vaníliás cukrokkal amíg homogénné válik. Ezután összekeverem a gesztenyemasszával és a 2 evőkanál rummal.
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojássárgáját, a lisztet és a sütőport. Egy 30 cm-es tortaformában (sütőpapírral bélelve) 15...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra melegítjük. A formát kivajazzuk,sütőpapírral kibéleljük. A kekszet aprítógépben összemorzsoljuk, de ez megoldható egy fagyasztózacskó és egy nyújtófa s...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűTészta: 7 tojás, 15 dkg kristálycukor, 15 dkg finomra reszelt étcsokoládé, 15 dkg rétesliszt, 3 kk. sütőpor. A 3 tojásos piskótaalapot, a kerek tortaformában sütöm, a 4 tojásos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük bele a nagy keverőtálba a túrót, tojást, joghurtot, pudingport és porcukrot. Már jöhet is a botmixer, amivel mixeljük simára a hozzávalókat. Minél tovább keverjük, annál egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű