25 dkg gesztenyemassza,
15 dkg reszelt csokoládé,
10 dkg margarin,
3 tojás sárgája
2 evőkanál rum,
2 zacskó vaníliás cukor.
A gesztenyemasszát kikeverem a 10 dkg margarinnal, majd 3 tojássárgát gőz fölött a kevergetem a reszelt csokival és a vaníliás cukrokkal amíg homogénné válik. Ezután összekeverem a gesztenyemasszával és a 2 evőkanál rummal.
A zabkorpát összekeverjük a kakaóporral, szódabikarbónával. A tojások fehérjét az édesítő felével és egy csipetnyi szóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a maradék édesítőv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját a cukorral, kakaóporral, liszttel és a sütőporral kikavarjuk, majd hozzáadjuk a tojáshabot is. Kivajazott te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz a mennyiség egy nagy gáztepsibe való, az enyém 36×27 cm. A 6 tojás fehérjét felverjük habnak, az 1 dl vízbe beletesszük a cukrot és szirupot főzünk belőle. Amikor a hab már k...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesA kekszet morzsásra összetörjük, majd elkeverjük a vajjal, és kivajazott tortaformába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük legalább egy órára. Közben a puha vajat a cukorral és a vaníliarúd...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű