menu

Családireceptkönyv.hu

Birsalma sajt


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


.

Elkészítés:


kb. 30 percig főzzük a birseket, annyi vízben, hogy ellepje. Összeturmixoljuk feltesszük főni cukorral 1 kg péphez 70 dkg cukor, citrommal, dióval ízesítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
AKÁC SZÖRP
AKÁC SZÖRP

4-5 marék virágot két liter vízbe áztatom egy napra, 2 karikára vágott citrommal. Másnap 2 kg cukorral felfőzöm, üvegbe töltöm. Aztán vagy száraz dunsztba, vagy autómata 90 fokon 3...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bertalan
Paprikakrém (Csipős)
Paprikakrém (Csipős)

A paprikát megtisztitjuk a zöld részeitől és ledaráljuk a fokhagymával együtt.Hozzátesszük a sót,olajat és lassú tűzün elkezdjük főzni.Kb.20-25 percig főzzük,üvegekbe rakjuk,fejre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Birsalmasajt***
Birsalmasajt***

A birsalmából a rosszat ki kell vágni és héjastól és magházastól fel kell tenni főzni. Annyi víz kell, hogy ellepje. Amikor megfőtt puhára, le kell szűrni, és kilógrammonként 80-10...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Piros Arany
Piros Arany

Minden zöldséget megtisztítok. Magok ne maradjanak benne! Darabolom, aprítom, főzöm amíg besűrűsödik. Ez másfél - két óra is lehet. Gyorsítható, ha sózás után állni hagyom 1-2 ó...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk