menu

Családireceptkönyv.hu

Birsalma sajt


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


.

Elkészítés:


kb. 30 percig főzzük a birseket, annyi vízben, hogy ellepje. Összeturmixoljuk feltesszük főni cukorral 1 kg péphez 70 dkg cukor, citrommal, dióval ízesítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Rozmaringos körte lekvár
Rozmaringos körte lekvár

A körtéket hámozd meg, maghéjukat és a csumát is vágd ki. Kockázd a gyümölcsöt, öntsd főzőedénybe, add hozzá a cukrot, a mézet és a citromhéjat, majd nagyon lassú tűzön hevítsd fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Bazsalikomos paradicsomszósz télire (Sóbors)
Bazsalikomos paradicsomszósz télire (Sóbors)

A paradicsomokat forrázzuk le, húzzuk le a héjukat, majd aprítsuk össze. Aprítógéppel egészen pürésre darálhatjuk attól függően, hogy darabosabb vagy krémesebb szószt szeretnénk. (...

Elkészítési idő: 20 perc+3 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar EGYSZERŰ BIRSALMALEKVÁR RECEPT –
EGYSZERŰ BIRSALMALEKVÁR RECEPT –

KÉSZÍTÉSE Mossuk meg alaposan a birsalmákat, különösen, ha molyhosak. Daraboljuk fel (magház nélkül, bár abban van a zselésítő pektin). Öntsünk rá 1 bögre vizet és főzzük puhára...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Csemege uborka
Csemege uborka

Mossuk meg jól az uborkákat, a végeinél található leszáradt virágokat törjük le. Szórjunk nagyobb befőttes üvegek aljába egy-egy teáskanálnyi mustármagot és kb. 10 szem egész bors...

Elkészítési idő: 2 óra +
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk