40 dkg liszt, 3 tojás, 20 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 1 citrom héja, leve, összegyúrjuk, 4 lapot sütünk.
Krém: 2 dl tej, 2 e.k liszt felfőzzük. 20 dkg margarin, 20 dkg cukor habosra keverünk bele 1 citrom leve és héja. Az alsó lapra krém. Közepére lekvárt felsőre krém.
Máz 20 dkg porcukor, 1 citrom leve a végén pici margarin.
A tojásokat egészben felverjük, tovább keverjük az 1 bögre porcukorral és az olvasztott Ramával. Hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert réteslisztet. Lépés 2 Ramával kikent...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgáját, a cukrot és a lágy margarint keverjük habosra. A lisztet, sütőport és a kakaót vegyítsük össze. Adjuk a habos krémhez a tejet, keverjük össze, majd tegyük hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsinta hozzávalóit összekavarjuk, majd olajban kisütjük a palacsintákat. A mascarponét a cukorral és a vaníliás cukorral összedolgozzuk, hozzáadjuk a citromlevet. Minden pala...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűTöltelékhez az almát meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk. A diót apróra vágjuk, a cukorral és fahéjjal összekeverjük. Tészta készítésénél a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű