5 tojás sárgája, 25 dkg cukor, 25 dkg margarin, 25 dkg liszt, 1 sütőpor, tojások habja, fél dl rum, 1 cs. tortadarát keverünk bele.
Zsírozott gerincsütőben sütjük, és csoki mázzal bevonjuk.
1. Elkészítjük a piskótát, majd előkészülünk a csokis krém elkészítéséhez. 2. Szükséges hozzá 5 ek liszt, ½ l tej, ezt fokozatosan egymáshoz keverjük, majd főzzük, míg sűrű nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszeket tegyük zacskóba (a biztonság kedvéért érdemes dupla zacskóval dolgozni), és klopfolóval zúzzuk morzsává. A kicsit nagyobb darabokat félretettem, a díszítésnél jól jött....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA magokat durvára őröljük. A cukrozott narancshéjat apró darabokra vágjuk. Egy lábasban a vajat, a tejszínt és a cukrot (folyamatosan keverve) összeforraljuk, majd lehúzzuk a tűz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTészta: Fehérjét kemény habbá verjük,a cukrot hozzáadjuk és tovább verjük míg a cukor el nem olvad. Diót, lisztet és a sütőport összekeverjük és óvatosan beleforgatjuk a tojáshabba...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyű