2 dl tej
35 dkg cukor
25 dkg margarin
1 csomag mazsola
Rum
5 dkg kakaó
10 dkg durvára vágott dió vagy mogyoró
1 csomag kókusz
50 dkg darált keksz
A cukrot a tejben lassú tűzön felolvasztjuk, bele tesszük a margarint, kakaót, rumba áztatott mazsolát, diót, kekszet.
Közepes tepait meghintjúk kókusszal (felével). Ebeletesszük a masszát elsimítjuk, rá a kókusz másik fele.
Hűtőbe rakjuk még megszilárdul.
Az aszalt gyümölcsöket beáztatjuk egy kis forró vízbe: így egyrészt lejön róluk a sok felesleges cukor és olaj, meg kezelőanyag, másrészt megdagadnak. A zabpelyhet összekeverjük a...
Elkészítési idő:A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Elkészítési idő:Habosra keverünk 4 tojássárgáját 15 dkg margarinnal, hozzáadjuk a tejben felfuttatott 3 dkg élesztőt, 30 dkg lisztet, és alaposan kidolgozzuk. Két részre osztjuk, egyikkel kibélelü...
Elkészítési idő: