20 dkg cukor
25 dkg vaj
40 dkg liszt
20 dió
1 t.k. fahéj
1 e.k. kakaó
1 e.k. rum
1/2 mandula aroma
Krém: 3 e.k. liszt, 3 dl tej felfőzzük, 20 dkg vaj, 15 dkg cukor kikeverjük, 1/2 mandula aromát hozzáadjuk.
A liszhez a sütőpor, margarinnal elmorzsolni, bele a többi hozzávaló! Összegyúr! Fóliába tekerve egy gyertyafényes éjszaka a hűtőben! Másnap: nyújt, szaggat, süt. 180 fokon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval együtt homogén masszát gyúrunk. Fóliába csomagolva hűtőben legalább egy fél órán át pihentetjük. A krémhez a keményítőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsi alját kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá. Krém: a pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz őrölt fahéjjal, kevés sóval és cukorral, citromhéjjal és citromlével ízesített növényi tejet és vizet felforraljuk, majd állandó keverés mellett lassan hozzáadjuk a kukoricadará...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű