1 fej fokhagyma
1 e.k. vegeta
1 e.k. cukor
1 e.k. 10 %-os ecet
1 e.k. olaj
1 púpos k. mustár
1 nagy tubus majonéz
pici pirospaprika
Összedolgozzuk a hozzávalókat.
Fűszervajat készíteni nagyon egyszerű. A vajat hagyjuk szobahőmérsékletűre melegedni, így könnyen tudunk vele dolgozni. A salotta hagymát és a fokhagymát egészen apróra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a cukrot, ha elolvadt a cukor hozzáadunk minden alapanyagot. Nagyon lassú tűzőn kb 45 percig főzzük, amíg szépen besűrűsödik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást kettéválasztom, a fehérjét kicsit felverem, majd beleteszem a sárgáját is. Ezután keverem hozzá a tejfölt. Édesítő is mehet bele, de nem fontos.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMandarin, hagyma, fokhagyma lepirít, a többi hozzávalóval összerottyant majd aprítóban összekell aprítani a kelbimbóval.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű