25 dkg lisztet
25 dkg margarin
12 dkg diót
1 csomag vaníliáscukrot
1 tojássárgája
25 dkg lisztet 25 dkg margarinnal elmorzsolunk.
Hozzáadjuk 12 dkg diót, 1 csomag vaníliáscukrot, 1 tojássárgáját, és összedolgozzuk.
30 percig hűtőbe tesszük, majd 3 mm vastagságú nyúktjuk, kiszaggatjuk.
190 fokon megsütjük
A gesztenyét hideg vízben megmossuk, héját bevágjuk X alakban, és puhára főzzük (kb. 40 perc). A szalonnát szeletekre, csíkokra majd kockákra vágjuk. A hagymát is apróra vágjuk....
Elkészítési idő: 320 perc Nehézség: NehézSütőpapírkorongot vágok a tortaforma aljába. Összekeverem a darált kekszet a vajjal és a forma aljába nyomkodom, hűtőbe teszem. Kis lábosban elvegyítem a zselatint a citromlével,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral, majd citrommal, sóval ízesítjük. Hozzákeverjük a lencsét. A tojást megfőzzük, hideg vízben kihűtjük és felszeleteljük. A hagym...
Elkészítési idő: 1 h Nehézség: KözepesA hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, és fél órát pihentetjük. Ezután 3 mm vastagra nyújtjuk lisztezett deszkán. Tetszőleges formákat szúrunk belőle, és olajozott, vagy sütőpapí...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes