2 fej hagyma
6 g fokhagyma
1 kis doboz sűrített paradicsom
3 dl tejszín
A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát.
Ráönjük a paradicsomot, majd felöntjük egy kevés vízzel.
Sóval, borssal, bazsalikommal és 2 cs. cukorral ízesítjük.
Ha forr ráönjük a tejszínt, összeforraljuk.
Elkészítése: A tésztát sós vízben megfőzzük. A vajat, a tejszínt és az ementálit összekeverjük és lassú tűzön felmelegítjük. Nem kell főnie, ha szép lassan összemelegítjük sűrűvé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagettit forró, sós vízben kifőzzük. A párizsit apróra daraboljuk. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, pici pirospaprikával megszórjuk, majd rátesszük a párizsit, kics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darálthúst kevés olajon, hagymával, fokhagymával, sóval, borssal, azoregánoval,bazsalikommal, saját paradicsomlé hozzáadásával szósszá főztem. Készítettem egy besamel mártást is,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes1. Az élesztőt fél dl tejben felfuttatom egy csipet cukorral. A lisztet a sóval egy tálban elkeverem, hozzáadom a kefirt, a 3 felvert tojást, majd a felfuttatott élesztőt, és jól...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű