2 fej hagyma
6 g fokhagyma
1 kis doboz sűrített paradicsom
3 dl tejszín
A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát.
Ráönjük a paradicsomot, majd felöntjük egy kevés vízzel.
Sóval, borssal, bazsalikommal és 2 cs. cukorral ízesítjük.
Ha forr ráönjük a tejszínt, összeforraljuk.
A hagymát megdinsztelem, majd hozzáadom a foghagymát, kicsit pirítjuk, majd rögtön vizet öntünk hozzá, mert a foghagyma nagyon gyorsan megég. Ezután a húst elkezdem pirítani, maj...
Elkészítési idő: 45 percMérjük ki egy edénybe a folyékony hozzávalókat és a sót, majd keverjük jól el. Ezután öntsük bele a lisztkeveréket és gyúrjuk csomómentesre. (Kissé lágy tésztát kell, hogy kapju...
Elkészítési idő:A hagymát apróra vágom és olajon megdinsztelem. Rárakom a darált húst, fehéredés után pedig ízlés szerint fűszerezem(só, bors, majoranna, kecsap, milánói alap) és milánói szószt ké...
Elkészítési idő: 90 perc