350 g liszt
250 g vaj
2 tojássárga
4 ek víz
Lisztet összedolgozuk a vajjal (cukrot nem teszünk bele), 2 tojássárgájával és vízzel. Éjszakán át pihentessük. Reggel a tésztából két lapot nyujtunk. Az egyiket, a tepsibe helyezve, bőven meghintjük reszelt almával, ízlés szerinti cukorral és 1 kávéskanálnyi törött fahéjjal. Ráhelyezük a másik lapotm villával megszurkáljuk, és középmeleg sütőben szép világosra sütjük. Még melegen porcukorot szitálunk rá, és kockára vágjuk.
Elkészítés Kikeverjük a cukrot a tojásokkal, beleteszük a többi hozzávalót. Papírkapszlikkal bélelt muffinformákba adagoljuk a tésztát, és 175 fokon kb. 20 percig sütjük. A m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket a cukorral, sóval felverjük kemény habbá, majd a lisztet, a sütőport és a kókuszt hozzákeverjük. Egy kb 27 x 35 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük a té...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. In a large bowl, whisk together the flour, cocoa powder and salt; set aside. 2. Using an electric mixer, beat together the butter and both sugars on medium speed until light...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes