250 g Diabestar süteményliszt, 250 g túró, 40 g lágy margarin, 50 g fruktóz, 25 g élesztő, 60-80 ml tej, csipet só.
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd kelesztés nélkül dolgozunk vele tovább.
A tésztát vékony, téglalap alakúra kinyújtjuk, kb 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk. A négyzetek közepére egy csíkban szilvalekvárt teszünk, feltekerjük. A bukták tetejét tojással lekenjük, 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, kb 30 perc alatt készre sütjük.
Keleszteni nem szükséges ezt a tésztát, elég neki annyi, míg a sütő bemelegszik.
A lisztet elvegyítjűk a sűtöpóral a sóval -A tojásokat a cukorral simára kavarjuk,hozzá adjuk a túrót és a citrom reszelt héját ősssze kavarjuk,bele keverjük a margarint és felvá...
Elkészítési idő: 20A tésztához valókat összegyúrjuk és 20 percig pihentetjük. Közben elkészítjük a diós tölteléket: a tojássárgákat a porcukorral és a tejjel habosra keverjük. A tojásfehérjéket kemé...
Elkészítési idő: