30 dkg -50% liszt
20 dkg ch-10 liszt
2 dkg Búzasikér
1 evőkanál bambuszrost liszt
1 szárított élesztő
15 gr só
2 evőkanál olaj
4 dl langyos víz
Az összes hazzávalót összeöntjük a víz kivételével. Azt meglangyosítjuk és fokozatosan a dagasztógépbe öntjük. Kb. 5 percig dagsztjuk, majd 35 percig kelesztjük.
Kalória: 272 kcal
Zsír: 9 gr
Ch:18 gr
Fehérje: 21 gr
majd 40 percig kelesztettem, aztán 10 db egyenlő részre osztottam, amit kigömbölyítettem, iígy hagytam még 15 percig pihenni. kifliket formáztam belőle,minden egyes kiflit mikor k...
Elkészítési idő: 1 óra1. A hozzávalókból lágy tésztát dagasztok. 2. Egy vékonyan kiolajozott, magas falú tálba teszem, átforgatom,hogy az olaj mindenhol érje,lefedem és hagyom kelni a konyhaasztalon...
Elkészítési idő:A krumplit meghámozzuk, kisebb kokckákra vágjuk, és puhára főzzük. Amikor megfőtt, alaposan összetörjük 2-3 evőkanál tejjel. A 0,75 dl tejet langyosra melegítjük, belemorzsoljuk a...
Elkészítési idő:A diót összekeverjük a gesztenyeliszttel és az őrölt lenmaggal. Hozzáadjuk a rozmaringot, és a szódabikarbónát. A tojásokat és a vizet gyors mozdulatokkal belekeverjük, amíg teljes...
Elkészítési idő: