30 dkg -50% liszt
20 dkg ch-10 liszt
2 dkg Búzasikér
1 evőkanál bambuszrost liszt
1 szárított élesztő
15 gr só
2 evőkanál olaj
4 dl langyos víz
Az összes hazzávalót összeöntjük a víz kivételével. Azt meglangyosítjuk és fokozatosan a dagasztógépbe öntjük. Kb. 5 percig dagsztjuk, majd 35 percig kelesztjük.
Kalória: 272 kcal
Zsír: 9 gr
Ch:18 gr
Fehérje: 21 gr
A száraz hozzávalókat tegyük egy nagyobb tálba, keverjük össze. Adjuk hozzá a kókuszzsírt és a vizet, jól keverjük össze. Pihentessük fél órát. Melegítsük elő a sütőt 170 fokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMérjük ki a hozzávalókat. A szezám és lenmagot daráljuk le. Keverjük bele a sót és a sütőport, majd adjuk hozzá a tojásokat és az áttört túrót. Keverjük alaposan össze. Öntsük süt...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA hozzávalókból bedagasztom a kenyértésztát. Lehet géppel, vagy akár kézzel is. Pizzatészta keménységűnek kell lennie. Letakarom és kb. 30 percig pihenni hagyom. Ezután 6-8 darabba...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKovász feletetése 8 órával begyúrás előtt: 50g kovászhoz, 100g liszt, 80g víz Autolizálás: 900g lisztet szitáltam a dagasztó tálba. 600g 40 fokos vizet adtam hozzá. Összegyúr...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz