menu

Családireceptkönyv.hu

Dia well kenyér


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


30 dkg -50% liszt
20 dkg ch-10 liszt
2 dkg Búzasikér
1 evőkanál bambuszrost liszt
1 szárított élesztő
15 gr só
2 evőkanál olaj
4 dl langyos víz

Elkészítés:


Az összes hazzávalót összeöntjük a víz kivételével. Azt meglangyosítjuk és fokozatosan a dagasztógépbe öntjük. Kb. 5 percig dagsztjuk, majd 35 percig kelesztjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kalória: 272 kcal
Zsír: 9 gr
Ch:18 gr
Fehérje: 21 gr

Dia well kenyér

Kinek a kedvence ez a recept?


Lakatos
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kenyerek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Kornspitz
Kornspitz

A zabpelyhet és a bulgurt egy késes aprítóban megőröljük (nem kell teljesen simára). Dagasztáshoz, illetve a kelesztéshez a kenyérsütő gépet használtam, de lehet dagasztani kézzel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ágnes
Sajtos kifli
Sajtos kifli

A langyos tejbe elkeverek egy tk lisztet, egy tk cukrot, belemorzsolom az élesztőt és hagyom felfutni. A liszthez hozzá adom a sót, a cukrot, az olvasztott vajat, a felfuttatott é...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Rozmaringos diókenyér
Rozmaringos diókenyér

A diót összekeverjük a gesztenyeliszttel és az őrölt lenmaggal. Hozzáadjuk a rozmaringot, és a szódabikarbónát. A tojásokat és a vizet gyors mozdulatokkal belekeverjük, amíg teljes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fehér kenyér "Évi féle"
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Fehér kenyér "Évi féle"

10 percig dagasztom. 10 perc pihentetés még egy pici dagasztás 2 perc 20 perc pihentetés azután megformázom sütőpapirra fektetem lespriccelem + 30pperc pihentetés amiben süt...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk