menu

Családireceptkönyv.hu

Dia well kenyér


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


30 dkg -50% liszt
20 dkg ch-10 liszt
2 dkg Búzasikér
1 evőkanál bambuszrost liszt
1 szárított élesztő
15 gr só
2 evőkanál olaj
4 dl langyos víz

Elkészítés:


Az összes hazzávalót összeöntjük a víz kivételével. Azt meglangyosítjuk és fokozatosan a dagasztógépbe öntjük. Kb. 5 percig dagsztjuk, majd 35 percig kelesztjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kalória: 272 kcal
Zsír: 9 gr
Ch:18 gr
Fehérje: 21 gr

Dia well kenyér

Kinek a kedvence ez a recept?


Lakatos
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kenyerek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Lapos magos kenyérlepény
Lapos magos kenyérlepény

gyúrjuk össze a tésztát 2 evőkanál növényi olaj letakarja a tésztát és meleg helyen hagyja 20-30 percig ossza fel egyenlő 4 részre gömbbé gurul szórj lisztet az asztalra teke...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ildikó
DW roszos cipó
DW roszos cipó

Bedagaszt 15 perc pihentetés átgyúr 15 perc pihentetés felgömbölyít 10 perc pihentetés felgömbölyít,lisztbe forgat Kelesztés 30 perc èls kèssel megvág Sütés előmeleg...

Elkészítési idő: 140 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ferge Éva
Pizzatészta
Pizzatészta

Egy nagy tálban összekeverjük a liszt kivételével az összes hozzávalót egy habverő segítségével. Amikor ezzel megvagyunk, beleöntjük a lisztet, és jó alaposan kidagasztjuk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
PALEO-SZENDVICSKENYÉR
PALEO-SZENDVICSKENYÉR

Melegítsük elő a sütőt 220'C-ra Adjuk hozzá a darított lenmagot a vízhez, és hagyjuk 15 percig ülni. Közben keverjük össze a száraz összetevőket egy nagy tálban, beleértve a nyílg...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk