menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros hús (Update)


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tarjából de lehet csirkehúsból is
Só, mustár
Savanykás alma

Elkészítés:


Húst besózzuk, mustárral bekenjük. Párolt almát készítünk hozzá kevés margarinon.

Trükkök, tippek, praktikák:


Update 1

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ibolya
Hamburger hús
Hamburger hús

A húst csak sóval, borssal fűszerezzük és kb 16 gombócot készítünk, majd olajos sütőpapíron nagyon kilapítgatva ( jó laposra, mert sülés közben összébb sül) zsíradék nélkül, tapad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott karfiol
Rakott karfiol

A karfiolt rózsáira szedjük és megmossuk. Egy nagyobb lábasba sós vizet teszünk, és amikor forr, a karfiolt beletesszük. Lefedjük (úgy, hogy egy kis rés maradjon a fazék és a fedő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lacikrumpli
Lacikrumpli

A húst felszeleteljük, kiverjük, a szeleteket sózzuk, borsozzuk és pirospaprikával meghintjük. A meghámozott krumpli felét nyersen felszeletelve (az alsó rétegbe kerülő kr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Borzaska
Borzaska

A húsokat egy kicsit klopfolom ki, sózom, borsozom, A krumplit meghámozom, lereszelem, majd kinyomkodom belőle a vizet, hozzáadom a lereszelt fokhagymát, vöröshagymát, tojást. an...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk