Tarjából de lehet csirkehúsból is
Só, mustár
Savanykás alma
Húst besózzuk, mustárral bekenjük. Párolt almát készítünk hozzá kevés margarinon.
Update 1
Elkészítés: a tarját vegetával, feketeborssal fűszerezzük, majd forró olajon mindkét oldalát elősütjük. Kizsírozott tepsibe tesszük. Ugyanebben a serpenyőben az összevágott májat...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc1.A húst összekeverjük a fűszerekkel. Ezután diónyi gombócokat formázunk a masszából. Két evőkanál olajat hevítünk, beletesszük a húsgombócokat, és óvatosan megforgatva körbepirítj...
Elkészítési idő:A darált húst összekevered az ételízesítővel, borssal, pici sóval. A bacon szeleteket egymás mellé fekteted (csomagonként) úgy, hogy picit fedjék egymást. Ráteríted a darált hús ke...
Elkészítési idő: 40 perc