menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros hús (Update)


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tarjából de lehet csirkehúsból is
Só, mustár
Savanykás alma

Elkészítés:


Húst besózzuk, mustárral bekenjük. Párolt almát készítünk hozzá kevés margarinon.

Trükkök, tippek, praktikák:


Update 1

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Karaj - Borsós tokány
Karaj - Borsós tokány

1. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk lisztbe, majd kevés olajon elősütjük mind 2 oldalát (1-1 perc) magas lángon. 2. Az olajat, amiben süt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Töltött paprika
Töltött paprika

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Borsos tokány
Borsos tokány

Hagymát dinsztelek, beleteszem a kockázott húst. A húst sütöm a zsíron, engedni fog levet abba főzöm,amíg el nem fogy. Fűszereket már a sütéskor rászórom.Felengedem vízzel.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cigánypecsenye – Ha fütyülsz a diétára
Cigánypecsenye – Ha fütyülsz a diétára

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk