40 dkg tepertő
1 evőkanál vaj
3 evőkanál natúr krémsajt
1 hagyma
só, bors
A tepertőt apróra vágjuk és egy tálba tesszük, a hagymát is megtisztítjuk, felszeleteljük, majd mellé tesszük és hozzáadjuk a vajat és a krémsajtot is, majd fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk. A masszát egy fóliába tesszük és szorosan felcsavarjuk, lehűtjük és így akár szeletelhető is. Ha krémes állagra vágyunk, akkor ne tekerjük fóliába, tegyük egy zárható műanyag dobozba.
A húst feldaraboljuk és 1 fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemes borssal ízesített vízben körülbelül 1 órán át főzzük. A kechupot, az őrölt borsot, a mézet,...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA sertéskarajt kiklopfoljuk, sózzuk. Lisztbe forgatjuk és olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A sonkát felvágjuk kicsi csíkokra. Olajon picit sütjük, majd hozzáadjuk a kuko...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: KözepesA hússzeleteket kiklopfoljuk. A sajtot összekeverjük a felaprított gépsonkával és a hússzeleteket betöltjük vele. Ezután, hagyományos módon bepanírozzuk őket és bő, forró olajban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este beáztatod a füstölt húst. Másnap félig megfőzöd, és hagyod a levében kihűlni. Ha édes káposzta levelekkel készíted, leforrázod őket, hogy a levél megpuhuljon és lehesse...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: Könnyű