25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 dl víz
25 dkg margarin
20 dkg tejpor
20 dkg kókuszreszelék
10 dkg mandula
10 dkg kókuszreszelék (a forgatáshoz)
Az összes alapanyagot gőz felett kikeverjük, majd hűtőbe tesszük megdermedni.
Golyókat formálunk belőle, a közepükbe mandulát nyomunk (a mandulát leforrázzuk, akkor könnyedén lejön róla a héj).
Majd kókuszreszelékbe megforgatjuk és papírkosárkákba tesszük.
Olajozott,lisztezett gáztepsibe öntöm,de egy keveset hagyok a tálba,amibe kakaóport(cukrozatlan) teszek ezt összekeverem,és a már tepsiben lévő masszára kanál segítségével össze-vi...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz élesztőt 2 dl tejben kevés cukorral felfuttatom. A lisztbe mélyedést készítek, ide kerül bele a felfutott élesztő és a vaj kivételével a többi hozzávaló. A tésztát jól kidolg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a citromkrémet készítjük el. Egy nyeles lábosban összekeverjük a cukrot, a tojássárgákat, a citromlevet, a citromhéjat és a keményítőt. Ezután közepes hőfokon melegíteni k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű