besamellmártás,
sós palacsinták,
sajt,
sonka,
bacon,
tejszín,
tojás,liszt,zsemlemorzsa,
olaj
Kisütjük a sós palacsintákat,majd megkenjük őket a besamell egy részével. Ráfektetjük a sonkát vagy a bacont és egy szelet sajtot. Boríték alakban behajtjuk,feltekerjük. Bepanírozzuk és kisütjük. A maradék besamellt felhígítjuk egy kevés tejszínnel,ezt az öntetet adjuk hozzá. Körete lehet krumplipüré,de esetleg sült zöldségek is.
1. A szalonnát és a húst szeleteld, a meghámozott vöröshagymát és a virslit karikázd, a füstölt húst pedig kockázd fel. 2. A nyers tarját sózd, borsozd, s kend meg a zúzott fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagyjából 2 rész húshoz 1 rész lét adjál, de ez szabadon, ízlés szerint variálható, mert a zselatintól így is, úgy is kemény és és szeletelhető lesz. Minél kevesebb a lé, annál mas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt felszeleteljük, besózzuk és kiklopfoljuk. A töltelékhez a reszelt sajtot összekeverjük a puha vajjal meg a 2 egész tojással, sóval és zúzott fokhagymával ízesítjük. Minden...
Elkészítési idő: 30p Nehézség: Könnyű