1 kg darált hús
2 tojás
1 csésze Mester morzsa
1 csomag szeletelt bacon szalonna
6 szelet gépsonka
6 szelet kemény sajt
2 maroknyi bébi spenót
2 evőkanál fokhagymapor
1-1 evőkanál só, őrölt bors
1. Add a darált húshoz a két egész tojást, a morzsát és a fűszereket. Keverd egységes masszává az egészet.
2. Bélelj ki egy alufóliával egy közepes méretű lapos tepsit. Simítsd bele a darált húst úgy, hogy mindenhol egyenletes vastagságú legyen. Takard be az egészet gépsonkával, majd erre kerüljön a szeletelt sajt és legvégül a megmosott spenót.
3. Az alufólia segítségével tekerd fel az egészet és tedd félre.
4. Az újból kiterített alufóliára rakd le sorba a bacon szeleteket úgy, hogy egymáson legyen a szélük. Tedd a szélére a hústekercset és göngyöld be az egészet a szalonnával majd az egészet takard be fóliával.
5. Süsd az alufóliában 180 fokon 25 percig, majd a fóliából kivéve 220 fokon még 20 percig.
Így tökéletesen átsül és a szalonna is ropogósra pirul. Isteni!
A húst szeletekre vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. A szalonnát felkockázzuk és zsírjára pirítjuk, majd a pörcöt kiszedjük. A megmaradt zsiradékon a hús szeletek mindkét o...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA zöldségeket mosd meg. A burgonyát hámozd meg és vágd vékony szeletekre, fontos, hogy vékony legyen, különben félig nyers maradhat. Vágd vékony szeletekre a paradicsomot, a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSertés combot felkockázni, sóval, borssal, mustárral elkeverve betetenni a hűtőbe. Minél tovább pihen annál finomabb. A husit megpiríteni egy kis olajon utána felönteni vízzel, be...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű