1 kg darált hús
2 tojás
1 csésze Mester morzsa
1 csomag szeletelt bacon szalonna
6 szelet gépsonka
6 szelet kemény sajt
2 maroknyi bébi spenót
2 evőkanál fokhagymapor
1-1 evőkanál só, őrölt bors
1. Add a darált húshoz a két egész tojást, a morzsát és a fűszereket. Keverd egységes masszává az egészet.
2. Bélelj ki egy alufóliával egy közepes méretű lapos tepsit. Simítsd bele a darált húst úgy, hogy mindenhol egyenletes vastagságú legyen. Takard be az egészet gépsonkával, majd erre kerüljön a szeletelt sajt és legvégül a megmosott spenót.
3. Az alufólia segítségével tekerd fel az egészet és tedd félre.
4. Az újból kiterített alufóliára rakd le sorba a bacon szeleteket úgy, hogy egymáson legyen a szélük. Tedd a szélére a hústekercset és göngyöld be az egészet a szalonnával majd az egészet takard be fóliával.
5. Süsd az alufóliában 180 fokon 25 percig, majd a fóliából kivéve 220 fokon még 20 percig.
Így tökéletesen átsül és a szalonna is ropogósra pirul. Isteni!
1. A húst kockákra vágjuk, paprikás hagymás zsírba tesszük, kissé megsózzuk, és fedő alatt pároljuk. 2. Amikor puhulni kezd, hozzáadjuk a paradicsomot és tovább pároljuk, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Először készítsd elő a hozzávalókat. Tisztítsd meg és vágd ízlés szerinti méretű kockákra a húst, a sertéspörköltbe általában 1,5-2 cm-es húskockákat teszünk. Vágd apróra a...
Elkészítési idő: 125 perc Nehézség: Könnyű1. A sertésszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük őket. 2. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a paradicsompürét, majd hozzáadjuk az összepré...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítem a fasírt alapot a hozzávalókból . A leveles tésztát kinyújtom tepsi nagyságúra , ráteszem a fasírtalapot eloszlatom rajta egyenletesen , majd sonka szeletekkel kirakom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű