1 kg darált hús
2 tojás
1 csésze Mester morzsa
1 csomag szeletelt bacon szalonna
6 szelet gépsonka
6 szelet kemény sajt
2 maroknyi bébi spenót
2 evőkanál fokhagymapor
1-1 evőkanál só, őrölt bors
1. Add a darált húshoz a két egész tojást, a morzsát és a fűszereket. Keverd egységes masszává az egészet.
2. Bélelj ki egy alufóliával egy közepes méretű lapos tepsit. Simítsd bele a darált húst úgy, hogy mindenhol egyenletes vastagságú legyen. Takard be az egészet gépsonkával, majd erre kerüljön a szeletelt sajt és legvégül a megmosott spenót.
3. Az alufólia segítségével tekerd fel az egészet és tedd félre.
4. Az újból kiterített alufóliára rakd le sorba a bacon szeleteket úgy, hogy egymáson legyen a szélük. Tedd a szélére a hústekercset és göngyöld be az egészet a szalonnával majd az egészet takard be fóliával.
5. Süsd az alufóliában 180 fokon 25 percig, majd a fóliából kivéve 220 fokon még 20 percig.
Így tökéletesen átsül és a szalonna is ropogósra pirul. Isteni!
1. A hússzeleteket a szélükön vagdald be, s mindkét oldalukon klopfold ki. 2. Gyengén sózd és borsozd, mártsd palacsintatésztába, s bő forró olajban süsd pirosra. 3. Egysze...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húsokat elvágjuk a csontok mentén, tetszőleges méretet választva. Majd besózzuk, beborsozzuk, ne spóroljunk a fűszerezésnél. A két fej fokhagymát összezúzzuk, kevés olajat adunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKisütjük a sós palacsintákat,majd megkenjük őket a besamell egy részével. Ráfektetjük a sonkát vagy a bacont és egy szelet sajtot. Boríték alakban behajtjuk,feltekerjük. Bepanírozz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Nehéz