Forrázott kelkáposzta levél. Sonkával és sajttal töltöm, aztán panírozom.
1. A húsból tenyérnyi, vékony szeleteket vágunk, és kissé kiverjük, megsózzuk. 2. A leeső húsdarabokat ledaráljuk, sóval, őrölt borssal, köménnyel és az összezúzott fokhagymage...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön pároljuk. Hozzáadjuk parad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZsíron megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, majd belerakjuk a húst. Sózzuk, majd köménnyel és zúzott fokhagymával szórjuk meg. Átpirítjuk a húst, majd kevés vörösbor...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hússzeleteket leöblítjük, papírtörlővel megszárítjuk, sózzuk, borsozzuk. A zsírt forróra hevítjük egy serpenyőben, s a húst mindkét oldalán néhány perc alatt elősütjük. A hússzel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű