menu

Családireceptkönyv.hu

Disznósajt


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 20
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


- 1 fél disznó fej,
- 1 csülök,
- 1 nyelv,
- bőrke,
- 2 hagyma,
- só,
- bors,
- paprika,
- fokhagyma,

Elkészítés:


A disznó fejet, a csülköt, a nyelvet, a bőrkével, hagymával, sóval nagyon lassú lángon felrakom. Addig főzőm amíg a csontról le nem jön a hús. Hagyom hűlni majd laskára vágom, feltöltőm lével, hogy ellepje és fűszerezem, fokhagyma, bors, paprika, és só ha még kell bele. Ebből a mennyiségből 2 üveg lesz, aminek a tetejét le vágtam és így fedele lesz. A megmaradt a léből kocsonyát, aszpikos ételt lehet készíteni.

Disznósajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Dani
Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel
Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

A krumplit megfőzzük, megpucoljuk. Egy serpenyőbe teszünk zsirt, a krumplit beleszeleteljük. A kolbászokat rátesszük,megszurkáljuk. A paradicsomot, paprikát félbevágjuk, a gombákna...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Disznótoros tepsiben
Disznótoros tepsiben

1. Tepsiben leterítek 2 kg felkarikázott burgonyát, megsózom és ráfektetem a hurkákat, kolbászokat. 2. Alufóliával befedem és a sütőben fél óráig fóliával, fél óráig pedig fóli...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sajtos grillkolbász
Sajtos grillkolbász

1. A felkockázott húst finom tárcsát többször átdarálom. 2. A masszához hozzáadom a fűszereket és belegyúrom a tejet. 3. A sajtot felkockázom és belekeverem. 4. Bélbe l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Zsemlés májas hurka
Zsemlés májas hurka

1. A tokaszalonnát, szalonnafélét, az apróhúst sós vízben puhára főzzük. 2. A májat nyersen apró lyukú húsdarálón ledaráljuk. 3. Ha a húsfélék puhára főttek, szintén ledará...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk