- 3 tojás
- 13 dkg fehér csokoládé
- 13 dkg krémsajt
Olvaszd fel a csokoládét vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben. Ezután add hozzá a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz. Válaszd szét a tojásokat, és a sárgáját keverd hozzá.
Most verd fel a tojásfehérjét, és add hozzá az elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
Rakd sorba a bögréket, és tegyél minden bögrébe sütőpapírt, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
Helyezd a bögréket egy sütőtálcára, és önts körülbelül 1 csésze (200 ml) vizet a tálcára.
Süsd 30 percen át 160 fokon, előmelegített sütőben.
Kapcsold ki a sütőt, és hagyd a süteményt továbbra is a sütőben további 15 percig.
Végül hagyd a süteményt kihűlni, majd óvatosan távolítsd el a bögrét.
A tejszínes töltelékhez: A tejszínes töltelékhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, majd kihűtjük. Ezt követően a vajat habosra keverjük a vanília aromával. Folyamatos keverés...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kivajazott tepsit ostyalappal kibéleljük . 6 tojásfehérjét habosra keverünk 25 dkg cukorral. Hozzáadjuk 4 tojás sárgáját, 4 kanál zsemlemorzsát, 20 dkg darált diót és fél c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet apróra törtjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a többi alapanyagot is és robotgéppel összedolgozzuk. Az egészet sütőformába simítjuk. Közben a habot felverjük és hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtba tesszük a cukrot,zselatint és langyosra melegítjük,hogy a zselatin feloldódjon. (nem szabad forralni) A habtejszínt keményre verjük, (legjobb az Oké,a növényit ebbe nem...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű