- burgonya,
- 1 piros paprika,
- 1 csirkemell,
- tejföl,
- szárnyas fűszer,
- fokhagyma,
- hagyma,
- sárgarépa,
- 1 kockasajt,
- reszelt sajt,
Kiterítek egy fóliát és egy sütőpapírt. Erre rakom a karikára vágott burgonyát, paprikát. A csirkemellet tejföllel, fokhagymával és a szárnyas fűszerekkel bepácolom és hagyom állni legalább 30 percig a pácban. Ez az idő alatt megdinsztelem a hagymát a reszelt sárgarépával. A csirkemellet rárakom a burgonyáva, rá a dinsztelt hagymát a répával. Erre rakok egy kocka sajtot, majd reszelt sajttal megszórom. Batyu alakúra összefogom és megsütöm.
Elkészítés: 1. A csirkecombokat megmossuk, papírtörlővel megtörölgetjük, majd bekenjük a vajjal. 2. Összekeverjük a mustárt, tejfölt, sót (vagy ételízesítőt), borsot, az apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kis kockákra vágjuk, fűszerezzük, és nagyon magas lángon jól lepirítjuk. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús, hozzáadjuk a p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagyobb darabokra vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet és fűszerezzük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. Fóliával letakarjuk és legalább két órán át pihentetjük. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk és paprikával megszórjuk mindkét oldalát, amjd egy tepsibe sorakoztatjuk. A sajtot lereszeljük. A hagymát és a parad...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes