- 20 dkg mascarpone
- 1 cs. vaníliapuding
- 3 ek. cukor
- 5 dl tej
- 3 dl habtejszín
- 2 cs. habfix
- 15 dkg málna
A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és a krém háromnegyedéhez keverjük, majd egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. A maradék krémet, amiben nincs málna, elkenjük a tetején és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
A hozzávalokat a lekvár kivételével jól össze dolgozzuk,a tepsit ki béleljük sütöpapiral ésa tésztát ki nyujtjuk és beleteszük.a tepsibe Lékvárral megkenjük A 6 tojás fehérjét ke...
Elkészítési idő:A 6 tojássárgáját habosra keverni a 25 dkg porcukorral, folyamatos keverés mellett belecsorgatni a langyos vizet és langyos olajat, majd belekeverjük ha lehet robotgéppel a sütőpor...
Elkészítési idő: 1 óra 30A lisztet, kristálycukrot, sütőport és a sót egy tálban összekeverem. A liszt közepébe mélyedést készítek, ide ütöm a tojást .Kézi habverővel elkezdem a tojást a liszttel összeke...
Elkészítési idő: 1 óra