menu

Családireceptkönyv.hu

Málnás varázs


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 12 db
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 20 dkg mascarpone
- 1 cs. vaníliapuding
- 3 ek. cukor
- 5 dl tej
- 3 dl habtejszín
- 2 cs. habfix
- 15 dkg málna

Elkészítés:


A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és a krém háromnegyedéhez keverjük, majd egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. A maradék krémet, amiben nincs málna, elkenjük a tetején és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.

Málnás varázs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Kegyelmes pite (Szira nagymama)
Kegyelmes pite (Szira nagymama)

A tészta hozzávalóit összegyúrni, két részre osztani. Egyik felét kinyújtjuk, tepsibe tesszük, ráöntjük a tölteléket. A másik felével befedjük. Tetejét tojással megkenjük, cukros m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar A legpuhább linzer
A legpuhább linzer

A száraz hozzávalókat: liszt, porcukor, vaníliás cukor, citrom reszelt héja, összekeverjük, majd összemorzsoljuk a margarinnal. Ezután hozzáadjuk a tojás sárgáját és ezzel jól össz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kiss Anita
Kókuszos kocka
Kókuszos kocka

A porcukrot, a tojásokat, a vajat és a mézet habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, amivel tovább keverjük. Majd beleöntjük a lisztet és a sütőport, amiket csomóment...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Bejgli-Andi konyhája
Bejgli-Andi konyhája

Mák vagy dió töltelék ( 6 db bejglihez ) 85 dkg mák vagy dió, 50 dkg kristálycukor, 15 dkg zsemlemorzsa vagy kekszmorzsa mazsola, őrölt fahéj, sok reszelt citromhéj, késhe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk