- 1 kg csont nélküli sertés karaj
- 1 dl száraz vörösbor
- 1 teáskanálnyi tárkony
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál citromlé
- só
- bors
A húst megmossuk, felvágjuk, és egy tálba tesszük. A bort és a fűszereket összekeverjük a zúzott fokhagymával, hozzáadunk 2 evőkanál olajat és átkenjük vele a húsokat. Lefedjük és legalább 4 órán á állni hagyjuk. Ezt követően kevés olajban pirítjuk a húsok mindkét oldalát 3-4 percen át, majd egy kiolajozott tepsibe tesszük őket és ráöntjük a megmaradt páclevet is. 180 fokon sütjük 30 percen át.
Időközben több alkalommal megforgatjuk, hogy átsüljön és zamatos legyen.
Az oldalast egy kevés vízben gyömbérrel, fokhagymával és egy vöröshagymával egy óra alatt puhára főzzük. A szójaszószt mézzel elkeverjük, hozzáadjuk a paradicsompürét, pár csepp cs...
Elkészítési idő: 1 óra 30 p1/2 kg sertéskaraj szeleteket kiverve sózva hirtelen átsütünk, kiszedve a zsírján pörkölt levet készítünk, visszatesszük a húst és 1 kg kockára vágott burgonyával és 10 dkg karikár...
Elkészítési idő:A húst megszórjuk a keményítővel, ráönntjük a rizsbort, majd 0,5/1 órán át pihentetjük (nem kell sózni) A gyömbért, szójaszószt, cukrot összekeverjük. A zöldségeket felvágjuk. A...
Elkészítési idő: