- sertésszűz,
- só, bors, paprika,
- vaj, fokhagyma, rozmaring,
- hagyma,
- camember,
- 180 ml tejszín,
- petrezselyem,
- parmezán.
- alma,
- káposzta,
- zeller,
- paprika,
- görög joghurt,
- majonéz,
- mustár,
- só, bors
Szeleteld fel a sertésszűzet és fűszerezd sóval és borssal és paprikával. Vajon fokhagyma és rozmaring ággal süsd a húst aranybarnára. Vedd ki a sertéshúst a serpenyőből, tegyél még hozzá vajat és dinszteld meg az összevágott 2 hagymát, a fokhagymát. Szeleteld fel a camember sajtot. Öntsd fel a 180 ml tejszínnel és fűszerezd sóval, borssa, fél narancs levével. Majd tedd bele a camember sajtot és főzd, amíg elolvad a sajt.
Petrezselymet vágj fel és a reszelt parmezánnal szórd meg. Tedd vissza a húst a serpenyőbe és 10 percig főzz a fedő alatt a mártással.
Könnyű saláta recept:
1 szelet zöld alma, szeletelt káposzta, szeletelt zeller, egy szelet paprika, lilahagyma, mogyoró, görög joghurt, majonéz, mustár, só és bors.
o Az apróra vágott vöröshagymát és a szétzúzott fokhagymát kevés olajon meg kell dinsztelni. o A zsemléket forró vízben meg kell áztatni. (Szétáztatni nem szabad őket, hanem amin...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tarjaszeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, az inas részeket bevagdossuk. a hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flkekken fűszerrel, chilivel, és a fokhagymával. Öntünk rá e...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Közepes1. A káposztát megtisztítjuk, külső leveleit levesszük, a torzsáját kivágjuk. 2. A káposztát egy edénybe helyezve vízzel felöntjük és megpároljuk. 3. A 10 külső levelet lef...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sertéskarajt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. 2. A széleit kicsit bevagdossuk, a hús mindkét oldalát sózzuk. Nem klopfoljuk, mert akkor száraz lesz. 3. Egy serpenyőben f...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz