- sertésszűz,
- só, bors, paprika,
- vaj, fokhagyma, rozmaring,
- hagyma,
- camember,
- 180 ml tejszín,
- petrezselyem,
- parmezán.
- alma,
- káposzta,
- zeller,
- paprika,
- görög joghurt,
- majonéz,
- mustár,
- só, bors
Szeleteld fel a sertésszűzet és fűszerezd sóval és borssal és paprikával. Vajon fokhagyma és rozmaring ággal süsd a húst aranybarnára. Vedd ki a sertéshúst a serpenyőből, tegyél még hozzá vajat és dinszteld meg az összevágott 2 hagymát, a fokhagymát. Szeleteld fel a camember sajtot. Öntsd fel a 180 ml tejszínnel és fűszerezd sóval, borssa, fél narancs levével. Majd tedd bele a camember sajtot és főzd, amíg elolvad a sajt.
Petrezselymet vágj fel és a reszelt parmezánnal szórd meg. Tedd vissza a húst a serpenyőbe és 10 percig főzz a fedő alatt a mártással.
Könnyű saláta recept:
1 szelet zöld alma, szeletelt káposzta, szeletelt zeller, egy szelet paprika, lilahagyma, mogyoró, görög joghurt, majonéz, mustár, só és bors.
A húst vékony csíkokra vágtam, Lábasban kevés olajon a húscsíkokat fehéredésig sütöttem, majd kivettem az olajból. Az apróra vágott hagymát beledobtam az olajba és megpároltam....
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: KözepesA vöröshagymát olajon üvegesre sütjük.A hússal, tojással delikáttal és borssal elkeverjük. Adunk hozzá egy kis lisztet is. Labdákat készítünk. Jénai tálba helyezzük. előmelegített...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesElső lépésben készítsd elő a húst. Ehhez tisztítsd meg a karajt az igényeid szerint, és vágd kb. 2,5 cm-es, 10-11 dkg-os szeletekre. 2. Klopfold ki a hússzeleteket, kb. 3-4 mm vas...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes