- ½ dl erős kávé
- ½ dl kávé vagy mandula likőr
- 20 dkg babapiskóta
- 2 ek. kakaópor
- 25 dkg mascarpone krém
- 2 tojás
- 5 dkg cukor
A kávét a likőrrel összekeverjük, és a piskóta alját egy kicsit megáztatom benne. Egy nagy üvegtálba lerakjuk a piskótát és megszórjuk kakaóval. Kikeverjük a mascarponét a tojás sárgájával és a cukorral. A pici sót teszek a tojásfehérjébe, és kemény habbá verem. Óvatosan belekeverem a sárga krémbe, és megkenem a babapiskótát. Újabb réteg piskóta és krém, mindaddig, amíg el nem fogy. A tetejére krém kerül, amit megszórunk kakaóval. Letakarva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Palacsinta tésztára keverjük 2 kanállal forró olajba engedjük és sütjük.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tejszínben olvasszuk fel oldódásig a csokoládét. Hagyjuk hűlni! A mascarponét keverjük el a tejjel, majd öntsük a már szobahőmérsékletűre hűlt csokihoz.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat külön választjuk. A sárgájához hozzádod a cukrot, 3 csomag vaníliás cukrot majd habosra kevered. Addig kell kevereni amíg a cukor elolvad a keverékben. Amikor ez kész v...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűElkészítés: A massza hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd pici golyókat formázunk amiket kókuszreszelékbe forgatunk. A fehérjepor miatt egyéb édesítésre nincs szükség, kelleme...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű