- vargánya,
- avokádó,
- fokhagyma,
- sajt,
- újhagyma,
- durum tészta,
- vaj,
- oliva,
- petrezselyem,
A vargányát, avokádót, fokhagymát, újhagymát vajon, olivaolajon megpirítjuk. A tésztát kifőzzük és összekeverjük a vargányás, avokádós szósszal, majd petrezselyemmel és reszelt sajttal megszórjuk.
1. A káposzta külső leveleit leszedjük, négybe vágjuk és lereszeljük. Besózzuk, 10 percig állni hagyjuk. 2. A cukrot kissé megpirítjuk, ráöntünk 4 evőkanál olajat. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy nagy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és azon a felkockázott bacont megsütjük. Közben felteszünk vizet a gnocchinak, és megfőzzük. Amikor már engedett egy kis zsírt,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA felkockázott szalonnát és az apróra vágott hagymát megpirítom, majd hozzáadom a finomra reszelt sárgarépát, a darált húst, és együtt pirítom tovább. Fűszerezem sóval, borssal, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a szokásos módon kifőzzük, majd leöblítjük. A szalonnát, kolbászt, petrezselymet és hagymát felvágjuk. A sajtot lereszeljük. Egy nagy serpenyőben kisütjük a szalonn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű