Elkészítés: Egy mélyebb tálban összekeverjük a lisztet a sóval, a sütőporral, a porcukorral, majd hozzákeverjük a joghurtot, a villával felvert tojásokat, narancslét és az olajat....
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Nehéz1. A zabpelyhet keverjük el a mákkal, 1 citrom héjával, a hámozott finomra reszelt almával és az eritrittel. Dolgozzuk össze masszává és lapogassuk bele egy 20 cm-es kapcsos torta...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet, édesítőt, sót, porélesztőt alaposan összekevertem, hozzáadtam a meleg rizstejet és vizet, olvasztott margarint, tojást, és robotgép dagasztófejével kidolgoztam a tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesDagasztás után pihentetés kb 1 óra, utána formába rakom és ott is kelesztem
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát kockára, a répát és a fehérrépát karikára vágjuk és felhevített olajon magas hőfokon folyamatosan keverve pár percig pirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és a...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA lencsét átválogatjuk. Előző este, de legalább 1 órával a főzés előtt beáztatjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk, a vöröshagymát finomra aprítjuk. Felhevített...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük meg a tejet, tegyük bele a cukrot és az élesztőt, hagyjuk 20 percet állni. A lisztet szitáljuk egy tálba, öntsük hozzá az élesztős tejet, beletesszük a puha vajat is és...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTészta készítés: Élesztőt felfuttatni a langyos víz egy részével, majd hozzáadni az olajat. Ez idő alatt összekeverni a száraz anyagokat. Ha az élesztő felfutott a liszthez kever...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA szegfűszeget és a szegfűborsot mozsárban összetörjük, majd hozzáadjuk a többi fűszert és összekeverjük. Egy kis lábosba tesszük a mézet és a fűszereket, és addig melegítjük, amíg...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA káposztát legyaluljuk, a répát durvára reszeljük. A hagymát nagyon vékony félkörökre vágjuk. Besózzuk és ráfacsarjuk a citrom levét, így a hagyma elveszti csípőssége jó részét. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű