-1 fej hagymát felaprítok, picit előpárolom fedő alatt.
- 2 cukkínit vastagabb kockákra vágok,hogy ne puhuljanak meg olyan gyorsan, és lesütöm őket, addíg amíg már barnulni kezdenek. Egy rétegben jó sütni a teflon edényben, különben inkább párolódnak.
-Jó sok fokhagymát aprítok és párat keverün rajta a cukkínivel.
- 4 kockára vágott paradicsomot adunk hozzá és összerottyantjuk.
- Oregánóval, bazsalikommal, borssal ízesítjük menet közben, sót csak a legvégén, mert attól levet ereszt.
-Sűrített paradicsomot lehet még hozzáadni, de ez elhagyható.
Ezt a receptet egy FB csoportban találtam.Tavaly sok készült belőle,került üvegbe is kidunsztolv
Szeleteljük fel a gombát kisebb darabokra. Ha kicsik a gombák, akkor nem kell felvagdosni. Keverjük össze a fokhagymát az olajjal, a sóval és a többi fűszerrel, az így kapott fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat egy tálba tettem, öntöttem rájuk forrásban lévő vizet, pár másodperc után áttettem őket egy hideg vízzel teli tálba. Ezután a héjukat könnyedén lehúztam. A húsuka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTökfasírt: A tököt enyhén lesózzuk, fél óráig állni hagyjuk, majd kicsavarjuk, és egy egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a lisztet, a durvára reszelt sajtot, a felvert tojást és az apró...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA zsemléket áztassuk tejbe vagy vízbe (én tejbe szoktam). A hagymát vágjuk apróra vagy reszeljük le. Kevés olajon megdinszteljük meg, majd a felvert 9 tojást (ha nagy tojásaink va...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű