karaj
vegeta
fokhagyma
zsemlemorzsa
tojás
olaj
víz
Karajt zacskóban klopfolunk, amibe vegetát, apró fokhagymát, zsemlemorzsát tettünk. Tojásba mártogatjuk, majd kevés olajban kisütjük. Beletesszük egy lábasba és ráöntjük a maradék zsiradékot. Kevés vegetás vízzel felöntjük, így főzzük meg.
Krumplipüré finom hozzá.
A darált húst, és az előre vízbe beáztatott zsemlét (előtte szárítsuk meg), sót, köményt, feldarabolt fokhagymát és hagymát, tojásokat tegyük egy tálba, majd keverjük össze. Formál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat sózzuk,borsozzuk. A tejfölt kikeverjük a mustárral,zúzott fokhagymával (az arányokat mindenki ízlésének megfelelően variálhatja). Belemártjuk a combokat a szószba majd...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézHúsgolyó: A szaftos húsgolyóhoz a zsemlét apró darabokra tépkedjük, és beáztatjuk a tejbe. 1 perc után kinyomkodjuk belőle a tejet, és egy nagy tálba tesszük. Beleöntjük az összes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész adag adatai: (sertéshúsból) 948 kalória 114g fehérje 13,9g szénhidrát 47,5g zsír
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű